Najbolji izbor kotlova za rakiju

Kompanija DES Subotica osnovana je davne 1961. godine kada je počela sa poizvodnjom najkvalitetnijih kazana za rakiju, izrađenih od elektrolitičkog bakra DHP kvaliteta. Razvili smo asortiman proizvoda od uređaja malih kapaciteta za hobi proizvođače do profesionalnih instalacija za velike destilerije.

Tijekom 60 godina poslovanja razvili su širok asortiman proizvoda, od malih hobi kotlova namijenjenih ljubiteljima destilacije, do profesionalnih uređaja za destilaciju visokih performansi, namijenjenih malim i srednjim destilerijama.

Kompanija DES danas izvozi svoje proizvode na sve kontinente (Australija, Amerika, brojne europske države) sve zahvaljujući vrhunskim karakteristikama i visokoj kvaliteti proizvodnje, ali i pristupačnim cijenama kojima su postali dostupni širokoj lepezi korisnika.
Kompanija DES usklađena je sa najvišim proizvodnim standardima:

• Sustav menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015

• Sustav menadžmenta životnom sredinom u skladu sa zahtjevima standarda ISO 14001:2015

• Sustav menadžmenta sigurnošću i zdravljem na radu u skladu sa zahtjevima standarda ISO 45001:2018
ODNOS SA KUPCIMA
PREKO 6000 PRODATIH KOTLOVA GODIŠNJE; TISUĆE ZADOVOLJNIH KUPACA ŠIROM SVIJETA; Dugih 59 godina kompanija DES je lider u proizvodnji kotlova za rakiju tijekom kojih je navikla svoje kupce na pouzdanu i kvalitetnu suradnju, savjete i informacije!
KVALITETA MATERIJALA
Kvalitetan materijal koji pri izradi kotlova za rakiju koristi kompanija DES znači dugovječnost kotlova i uspješnu destilaciju svakom kupcu!
ČISTOĆA BAKRA
Kvaliteta se prepoznaje po boji, uporedite samo boju novog bakra koji koristimo, sa kotlovima ostalih proizvođača na tržištu.
MATERIJAL IZLIVNOG OTVORA
Za izlivni otvor ugrađuju kugla ventil od mesinga– ne koriste silumin ili druge legure koje se mogu naći na tržištu kotlova za rakiju.
DVIJE VRSTE HLADNJAKA
U ponudi su dvije vrste hladnjaka, klasični pocinčani i novi protočni inox hladnjak, cijena je ista, kupcima na izbor. 80% kupaca odlučuje se za inox hladnjake koji su ne samo dugotrajniji nego i praktičniji.
DEBLJINA MATERIJALA
Zbog serijske proizvodnje unaprijed su poznate specifikacije i debljine materijala svakog kotla. Kotao koji isporučimo zasigurno je predloženih dimenzija! Konstruktori kompanije DES definirali su veličinu površine materijala za sve modele tako da se pri svakoj destilaciji ostvaruje optimalni kontakt sa bakrom. Debljina materijala nema utjecaj na kvalitetu krajnjeg destilata, a u svaki kotao kompanije DES ugrađena je ručna ili električna miješalica koja ravnomjerno miješa kominu i uz istu ne može doći do zagorijevanja ni kotla ni komine.
RAZNOVRSNOST PONUDE
U ponudi imamo kotlove kapaciteta od 1 do 1000 litara, od klasičnih modela za hobi proizvođače do profesionalnih višenamjenskih destilerija sa kolonama, sa kompletnom ugradnjom i obukom krajnjeg potrošača.